Own]Ice
Este vechiul Metin24/24...inbunatatit Arme Legendare si King la Magazine.....Primiti lvl 98 din prima si Bani.......BUG la Bani Log Out intrati Din nou si Primiti din nou bani...Dak va arata 0 gold inseamna ca aveti 2kkk..........Imi cer scuze ca nu a mers azi dar am lucrat la el.................... NPC va da Cal Militar lvl 28 Skiluri P va da Grad......Este un svr foarte Misto....sunt Multi Playeri pe el .............
.......ATENTIE Playeri care eu avut cont si Caractere sunt tot aceleasi nu sunt Sterse...doar cei Noi va Faceti
Bonusuri:....Super Bune.....INT STR DEX......5k 10k .........dak sunt mai mari primu care da Castiga si e nasol;)
EXP:1000%
GOLD:1000%
DROP:1000%
Fierar: 80..90.100%....Nu Cere iteme....oricum sunt itemele +9
Hamachi: Metin2NonStop ..Metin2NonStop-1 ...2...3.....pana la 12.....dak mai tre mai facem;)
Parola Hamachi: 123 la toate
REGAT: Oricare.....ieste NPC de skill P si.....mai multe in fiecare REGAT
Register:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] poate se incarca putin mai grau da merge;)
SVR nu are LAG no BUG.....toate sunt Reparate
MC: 5.114.246.102
CHat:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] .....[Own]xARAGORNx sunt tot eu [Own]Ice
Forum:
[Trebuie sa fiti inscris si conectat pentru a vedea acest link] NU SE MAI DA GM momentan sunt destui.......dak o sa fie mai multi Playeri se mai da
Dak nu va place nu postati toate felurile de prostii.....cum fac toti in ziua de azi....Nu iti place ..nu iti Place si gata nu mai joci;)
VA MULTUMESC...VA ASTEPT PE SVR....SUCCES PE SVR
:D